Blog

Νήματα APTOS

Νήματα από Πολυγαλακτικό και Πολυπροπυλένιο, που ανταγωνίζονται το χειρουργικό Lifting. Είναι πλήρως απορροφήσιμα και στην διαδρομή τους έχουν ακίδες με διαφορετική κατεύθυνση η κάθε μια σε σχέση με την προηγούμενη, ώστε να επιτυγχάνεται μια πολύ πιο δυνατή έλξη. Με ειδική μέθοδο τοποθέτησης μπορεί ακόμη να δώσει όγκο στα μήλα, και με την κινητοποίηση παραγόντων ανάπλασης δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα λάμψης και φρεσκάδας.

Τα νήματα APTOS THREADS, από τα αρχικά AntiPtotic System (αντί πτώσης), είναι από Πολυγαλακτικό και Πολυπροπυλένιο και έχουν στην διαδρομή τους ακίδες, με διαφορετική κατεύθυνση η κάθε μία σε σχέση με την προηγούμενη, πετυχαίνοντας έτσι, μια  πολύ πιο                                                                                      δυναμική έλξη.

Η τοποθέτησή τους, γίνεται μόνο από  γιατρούς που διαθέτουν πιστοποίηση επάρκειας από την APTOS .

Είναι  πλήρως βιοαπορροφήσιμα νήματα, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, για ένα Lifting  σε χρόνο ρεκόρ, στον χώρου του Ιατρείου.

Με την μέθοδο αυτή το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, χωρίς τους κινδύνους αποτυχίας, παραμόρφωσης ή ουλών στο δέρμα από το χειρουργικό νυστέρι.

Χρησιμοποιείται για την χαλάρωση του λαιμού, την διόρθωση του περιγράμματος, την αντιμετώπιση των ρυτίδων θλίψης και των ρινοπαρειακών ρυτίδων, την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και την ανόρθωση των βλεφάρων.

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό μετά από ένα τρίμηνο. Ο λόγος είναι η αναπλαστική δράση των νημάτων, που εμφανίζεται σιγά-σιγά μετά την τοποθέτησή τους.

Αρχικά γίνεται μελέτη των αναγκών του προσώπου και του λαιμού σε όρθια θέση.

Στην συνέχεια γίνεται σχεδιασμός των σημείων εισόδου των νημάτων καθώς και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί.

Σε ξαπλωτή θέση,  γίνεται αποστείρωση των περιοχών που θα επέμβουμε και τοπική αναισθησία με ατραυματική κάνουλα και όχι με βελόνα.

Η τοποθέτηση είναι απλή εφόσον εφαρμόζεται από πιστοποιημένο γιατρό των   APTOS

Μετά το τέλος της θεραπείας υπάρχει μούδιασμα της περιοχής λόγω της αναισθησίας που συνήθως περνάει σε 2-3 ώρες. Σπανίως να υπάρχει εκχύμωση (μελανιά) διότι αντί για βελόνες, χρησιμοποιούμε κάνουλες με ατραυματικά άκρα.

Ανάλογα με τον βαθμό χαλάρωσης του δέρματος, όταν κάνουμε έλξη με τα νήματα, μπορεί να υπάρχουν ήπιες πιέτες δέρματος στα όρια του τριχωτού, που συνήθως σε δύο εβδομάδες εξομαλύνονται. Αίσθημα έντονης έλξης για δυο εβδομάδες και ίσως ένα αίσθημα βάρους το πρώτο 24ωρο.

Πρόκειται για χειρουργικά κατά κάποιο τρόπο νήματα, αφού για την τοποθέτησή τους χρειάζονται συνθήκες αποστείρωσης. Τα νήματα PDO είναι κυρίως μεσοθεραπευτικά και ως προς τις δυνατότητες έλξης, είναι μάλλον για όχι ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα χαλάρωσης. Επίσης το αποτέλεσμα των PDO νημάτων κρατάει μερικούς μήνες, ενώ  των APTOS μπορεί να φτάσει και τα δύο χρόνια και μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα ακόμη και της ώριμης ηλικίας.

Είναι ασφαλής, ανώδυνη μέθοδος διόρθωσης που επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση παραμόρφωσης όπως ίσως μετά από ένα Lifting, και καμία πιθανότητα υπερδιόρθωσης όπως ίσως με Υαλουρονικό οξύ και Botox. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα μπορεί και να αντικαταστήσει  τα Fillers παντός τύπου.

Όπως όλα τα νήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε στο σώμα, όταν υπάρχει ανάγκη στήριξης και αντιμετώπισης της χαλάρωσης.

Τα Aptos που κυρίως χρησιμοποιούμε  στο ιατρείο είναι τα  Aptos Visage και Aptos Thread 2G. Όμως υπάρχουν και τα Needle 2G, τα Spring ή τα nano Spring.

ΕΙΔΗ ΝΗΜΑΤΩΝ APTOS

Πρόκειται για νήματα APTOS (Antiptotic) που είναι τοποθετημένα μέσα σε κάνουλες, τα οποία φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs).

Πριν την τοποθέτησή τους γίνεται ανάλυση του προσώπου και σχεδιασμός των σημείου όπου θα μπουν τα νήματα και της διαδρομής που θα ακολουθήσουν.

Στην συνέχεια πάρα πολύ καλός καθαρισμός, αντισηψία, και τέλος τοπική αναισθησία στα σημεία τοποθέτησης των νημάτων. Ανάλογα με την περίπτωση θα τοποθετηθούν από 4-10 νήματα ανά περιοχή χαλάρωσης και όλα από ένα μοναδικό σημείο εισόδου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά, διορθώνοντας  έτσι μικροασυμμετρίες  που υπάρχουν στις δυο πλευρές του προσώπου.

Εφαρμόζονται κυρίως στα ζυγωματικά, αλλά η χρήση τους μπορεί να γίνει και στο μέτωπο ή στον λαιμό.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεγάλο νήμα, το οποίο φέρει  σε όλο του το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs) και στις άκρες του είναι ενωμένο με δύο βελόνες. Η είσοδος των δύο βελονών, δηλαδή η αρχή και το τέλος του νήματος,  γίνεται ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο εισόδου, δημιουργώντας έτσι μέσα στο δέρμα μια θηλιά που κρατάει σταθερά τα νήματα.

Η δύναμη των νημάτων αυτών, είναι πραγματικά  μοναδική!!

Μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά και έτσι γίνεται ανόρθωση, με ταυτόχρονη διόρθωση ασυμμετριών του προσώπου. Φυσικά της τοποθέτησης προηγούνται, καθαρισμός, αντισηψία, σχεδιασμός και τοπική αναισθησία.

Τα νήματα APTOS THREAD 2G εφαρμόζονται κυρίως για να βελτιώσουμε την χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου, αλλά είναι εκπληκτική λύση για να εξαφανίσουμε προγούλι, ρυτίδες μαριονέτας και χαλάρωση στον λαιμό.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά την θεραπεία, αλλά ίσως χρειαστούν κάποιες μέρες για να στρώσουν ακόμη καλύτερα τα νήματα. Στους επόμενους τρεις μήνες το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο θεαματικό, λόγω των μηχανισμών ανάπλασης που ξεκινούν να λειτουργούν αμέσως μετά την τοποθέτηση των νημάτων. Η διάρκεια του αποτελέσματος  είναι γύρω στα 2-3 χρόνια.

Νήματα APTOS που χρησιμοποιούνται για την διόρθωση των ρυτίδων της θλίψης και ρινοπαρειακών ρυτίδων. Ανορθώνουν τα φρύδια και γενικά δίνουν πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χρησιμοποιούμε Υαλουρονικό ή άλλα Fillers.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

    Designed and Developed by JIT
    Top