Blog

Royal Skin Beauty

H  νέα εποχή ανώδυνης Ιατρικής Ανάπλασης και Αναζωογόνησης του δέρματος!

Η φαρμακευτική φόρμουλα που συνδυάζει 5-ALA  με Υαλουρονικό  οξύ!

Πρόκειται για επαναστατική, μη ενέσιμη, ιατρική μέθοδο Ανάπλασης και  Αναζωογόνησης του δέρματος, που η κλινική πράξη μας έχει δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η Royal Skin Beauty, ξεκίνησε να χρησιμοποιείται από Δερματολόγους σε όλο τον κόσμο για την θεραπεία σοβαρών δερματολογικών νοσημάτων, και στην συνέχεια τροποποιήθηκε σε Αμερικανικά εργαστήρια  για χρήση στην Αισθητική Ιατρική.

Η θεραπεία εφαρμόζεται αποκλειστικά σε δερματολογικά ιατρεία, καθώς το ψωτοευαισθητοποιό φάρμακο που χρησιμοποιείται,  είναι γνωστό και διαχερίσιμο, μόνο από Δερματολόγους.

Το φάρμακο είναι συνδυασμός της  μεγαλύτερης δυνατής πυκνότητας 5-Αμινολεβουνικού οξέος ( 2% 5-ALA ) και Υαλουρονικού. Το φάρμακο διεισδύει  μέσω νανοσωματιδίων στο δέρμα, με την βοήθεια πηγής χαμηλής ισχύος LED ( κόκκινη πηγή φωτός )

Σε πρόσωπο εντελώς καθαρό, από ρύπους και   προϊόντα μακιγιάζ, απλώνεται  η φαρμακευτική ουσία που είναι σε μορφή Gel. Μετά από 40 περίπου λεπτά, μπαίνει λάμπα κόκκινου φωτός για να ενισχύσει την διείσδυση του φαρμάκου στο δέρμα, καθώς η ουσία 5-ALA  είναι εξαιρετικά ευαίσθητη  στο φως, και είναι απαραίτητη για την έναρξη της δράσης του φαρμακευτικού Gel. Η πηγή κόκκινου φωτός, κάτω από ειδικές  συνθήκες, θα μπορούσε να αντικατασταθεί από την ηλιακή ακτινοβολία.

Η Royal Skin Beauty,  χρησιμοποιείται για την βελτίωση του τόνου του δέρματος και των ορατών σημείων φωτογήρανσης,  μειώνει την λεπτή ρυτίδωση και το  μέγεθος των πόρων και ενυδατώνει σε βάθος  το δέρμα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο λαμπερό, φωτεινό  και  νεανικό  δέρμα . Δίνει συνολικά μια εικόνα υγείας και αποτελεί την πιο δυνατή μέθοδο πρόληψης της γήρανσης.                          Μπορεί να εφαρμοστεί  τόσο στο πρόσωπο, όσο και σε περιοχές που μέχρι χθες δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά, δηλαδή τον λαιμό, το μπούστο και τα χέρια.

Αν και κάθε πρόσωπο έχει τις δικές του ανάγκες,  και η κάθε ηλικία τις δικές της απαιτήσεις, η Royal Skin Beauty μπορεί εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε κάθε περιστατικό. Ανάλογα με τις ανάγκες αυξάνεται ο αρισθμός των συνεδριών. Το πρωτόκολλο απαιτεί τουλάχιστον 2 θεραπείες με μεσοδιάστημα ενός μήνα.  Η συνέχεια του πρωτοκόλου εξαρτάται από την εκτίμηση της γιατρού και τις επιθυμίες του κάθε περιστατικού.

Πραγματικά όλοι περιμέναμε ότι κάποια στιγμή η επιστήμης της ομορφιάς θα μας έδινε μία μέθοδο που να είναι εύκολη, ανώδυνη και αποτελεσματική.

Η Royal Skin Beauty, είναι μία μη ενέσιμη θεραπεία, επομένως ανώδυνη. Έχει μηδενικό downtime για αποθεραπεία,  χωρίς παρενέργειες  και μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία κάνετε για το δέρμα σας, Botox, Υαλουρονικό, νήματα κλπ

Μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του έτους και μάλιστα τους Καλοκαιρινούς μήνες θα μπορούσατε να παραλείψετε την  λάμπα κόκκινου φωτός και να  αντ’ αυτής να πάτε μια βόλτα κάτω από τον πανέμορφο Ελληνικό ήλιο.

Η Royal Skin Beauty αφορά όλες τις ηλικίες, όλους τους τύπους δέρματος, άντρες και γυναίκες.

Η καινοτόμος  αυτή θεραπεία, είναι μια ευκαιρία να πιείτε τον καφέ σας κοντά μας, να διαβάσετε ένα περιοδικό ή να σερφάρετε στο internet , απολαμβάνοντας μία ώρα ηρεμίας και αμέσως μετά να πάτε στην δουλεία ή για τα ψώνια σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

    Designed and Developed by JIT
    Top