Κλινική Δερματολογία

Υπηρεσίες Κλινικής Δερματολογίας

Η συνεχής ενημέρωση για  τα νέα δεδομένα στην Δερματολογία, την Παιδοδερματολογία και την Αφροδισιολογία, τις νέες  θεραπευτικές και διαγνωστικές προσεγγίσεις, σε συνδυασμό με την χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού, εξασφαλίζουν  την ακριβέστερη διάγνωση και θεραπεία.

– Δερματολογία-Αφροδισιολογία

Εξέταση εξανθημάτων Δέρματος:
Γίνεται διαγνωστική εξέταση  Ιογενών εξανθημάτων, Μικροβιακών Λοιμώξεων και Μυκητιάσεων, Ακμής,  Αλωπεκίας, Υπεριδρωσίας, Ψωρίασης, Λεύκης και άλλων νοσημάτων του ανοσοποιητικού.

Εξέταση Αφροδισιολογικών Νοσημάτων:
Διάγνωση και αντιμετώπιση Κονδυλωμάτων, Έρπητα γεννητικών οργάνων, Σύφιλης  και άλλων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων

Δερματολογική εξέταση Παίδων:
Εξέταση και θεραπεία Ακμής βρεφικής ηλικίας, Ιογενών νοσημάτων παιδικής ηλικίας,  αντιμετώπιση Ατοπικής Δερματίτιδας, Αλλεργικής Δερματίτιδας,  κάθε είδους εξάνθημα του δέρματος από την βρεφική ηλικία μέχρι και την εφηβεία.

Χαρτογράφηση σπίλων:
Έλεγχος σπίλων( ελιές) με ψηφιακό Δερματοσκόπιο και τήρηση φωτογραφικού αρχείου για να είναι δυνατός ο επανέλεγχος των ύποπτων σπίλων ανά έτος.  

– Επεμβατική Δερματολογία

Διαθερμοπηξίες:
Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος υπό τοπική αναισθησία, για την αντιμετώπιση καλοήθων βλαβών του δέρματος όπως οι Σμηγματορροικές Υπερκερατώσεις, οι Μυρμηγκιές, τα Θηλώματα και τα Κονδυλώματα.

Κρυοθεραπείες:
Κλασική μέθοδος καυτηρίασης, που γίνεται με ψεκασμό υγρού αζώτου το οποίο βρίσκεται σε θερμοκρασία -195 με -160 βαθμούς Κελσίου. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση Μυρμηκιών, Μολυσματικής Τερμίνθου, Κονδυλωμάτων, Βασικοκυταρικού Επιθηλιώματος και άλλων καλοήθων και κακοήθων βλαβών.

Κρυοχειρουργική:
Σύγχρονη μέθοδος αντιμετώπισης των Χειλοειδών– δύσμορφων ουλών, με ψεκασμό υγρού αζώτου ενδοβλαβικά, δηλαδή εσωτερικά στην ουλή. Χρησιμοποιούμε με ειδικό εξοπλισμό που αφήνει ανέπαφη την περιφέρεια της βλάβης εμποδίζοντας υποτροπή της ουλής, όπως συνήθως γίνεται μετά από χειρουργική αφαίρεση των χειλοειδών.

Απόξεση
Μέθοδος απομάκρυνσης βλαβών Μολυσματικής Τερμίνθου με ειδικό κοχλιάριο. Μετά την απόξεση χρειάζεται  προστασία για να αποφευχθούν επιμολύνσεις και τελευταίως συνίσταται μια εβδομάδα μετά την αγωγή με ειδική κρέμα κατά του ιού,για ένα με δυο μήνες.

Αφαιρεση σπίλων – Kαλοήθων – κακοήθων όγκων:
Χειρουργική αντιμετώπιση σπίλων και άλλων βλαβών του δέρματος με χρήση ραμμάτων. Αφαίρεση σπίλων και δερματικών βλαβών με την μέθοδο της Κιουρέτας (Curette) που δεν απαιτεί ράμματα.

Βιοψία Δέρματος ( Punch – Curette):
Διαγνωστική λήψη τεμαχίου δέρματος με Punch  ή Curette και Ιστοπαθολογική εξέταση. Όπου κρίνεται απαραίτητο γίνεται βιοψία με αφαίρεση δέρματος με την κλασική χειρουργική μέθοδο την χρήση ραμμάτων.

Σας ενδιαφέρει κάποια υπηρεσία; Κλείστε ραντεβού κάνοντας ένα click

Designed and Developed by JIT
Top