Blog

Ιανουάριος 2020 – Μάρτιος 2020 • Τεύχος 10o

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι μία χρονιά με υγεία και χαμόγελο στα χείλη, δημιουργική και  ευχάριστα ανατρεπτική.Οι περισσότεροι με γνωρίζετε  από χρόνια και ξέρετε ότι λατρεύω την δουλειά μου και δεν σταματώ  να κάνω ότι χρειάζεται, ώστε να εξελίσσονται οι υπηρεσίες που προσφέρω εγώ προσωπικά,  αλλά  επίσης  το προσωπικό και οι συνεργάτες του ιατρείου.  Αρχή μου είναι να προτείνω θεραπείες με τις μέγιστες προδιαγραφές ασφάλειας , και με γνώμονα τις επιθυμίες όλων σας. Για το νέο έτος λοιπόν,  σταδιακά θα σας ενημερώνω για τις  νέες πρωτοποριακές θεραπείες που μπορείτε να απολαύσετε μαζί μας. Θεραπείες αποτελεσματικές,  ανώδυνες, με διάρκεια στον χρόνο  και με προσιτό κόστος.

 

Σε αυτό το Newsletter, θα σας ενημερώσω για το πώς η αντιμετώπιση των πανάδων και η αντιγήρανση, δεν θέλει κόπο, αλλά απλά τρόπο!

Οι πανάδες είναι πλέον παρελθόν!

Παραδοσιακά οι πανάδες αντιμετωπίζονταν με κρέμες λευκαντικές ή με Peelings. Καθόλου αποτελεσματικές μέθοδοι, και σε πολλές περιπτώσεις ήταν πολύ ερεθιστικές. Αργότερα με την εμφάνιση των Lasers, ξεκίνησε η εφαρμογή τους για την αντιμετώπιση των πανάδων, που όμως δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα μπορούσε να λύσει. Λανθασμένα ονομάζονται πανάδες όλες οι καφέ βλάβες του προσώπου. Καφέ είναι και οι σμηγματορροικές υπερκερατώσεις που εμφανίζονται συνήθως πάνω από τα 50 και πάνε εξαιρετικά με τα Lasers. Ενώ αντίθετα οι πανάδες τύπου Μελάσματος, που έχουν οι περισσότερες γυναίκες λόγω ηλιοέκθεσης, χρήσης αντισυλληπτικών και ορμονικών διαταραχών γενικότερα, επιδεινώνονται με την χρήση των Lasers.

Σήμερα η επανάσταση στην θεραπεία του Μελάσματος είναι μια αγωγή με κάψουλες που τα αποτελέσματά της είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Το ιατρείο μας είναι μάλλον από τα ελάχιστα που διαθέτουν αυτήν την υπηρεσία, καθώς πάντα αγωνίζομαι να προσφέρω νέες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα. Για πρώτη φορά μπορούμε να μιλήσουμε για αγωγή που να αντιμετωπίζει την μικροφλεγμονή, που αποτελεί την αιτία εμφάνισης των καφέ κηλίδων, που με τα χρόνια συρρέουν και γίνονται καφέ μεγάλες πλάκες. Πριν την έναρξη της αγωγής απαιτείται εργαστηριακός έλεγχος και η διάρκεια της αγωγής είναι συνήθως 3 με 6 μήνες, ανάλογα με την έκταση και την παλαιότητα του προβλήματος. Συνδυαστικά με την από του στόματος αγωγή, απαιτείται κάποιο ειδικό Peeling ή Mεσοθεραπεία λεύκανσης. Αυτό αποφασίζεται μετά από την κλινική εξέταση. Μετά το τέλος της αγωγής δίδονται οδηγίες για την συντήρηση του αποτελέσματος, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περίπτωσης.

Για όσες και όσους από σας, οι πανάδες ήταν κάτι για το οποίο ντρεπόσασταν και προσπαθούσατε να κρύψετε, τώρα έχετε την λύση!

 

 

Αντιγήρανση αποτελεσματική και απολαυστική!

Η Αντιγήρανση έχει περάσει από πολλά μονοπάτια, που άλλα είχαν νόημα και άλλα όχι. Η πραγματική Αντιγήρανση έχει  γίνει το αντικείμενο πολλών μελετών παγκόσμια και στα πλαίσια της επιστημονικής κλινικής πράξης  μέχρι σήμερα,  δεν είχαμε βρει μέθοδο, υλικό, φάρμακο ή μηχάνημα, που να μπορεί να προσφέρει Ανάπλαση με εύκολο και  αποτελεσματικό τρόπο, όπως θα έπρεπε για την προηγμένη τεχνολογικά εποχή που ζούμε.

Σήμερα, υπάρχει λύση για όλες και όλους εσάς που επιθυμείτε να αποφύγετε τις ενέσιμες θεραπείες  και δεν έχετε  χρόνο για αποθεραπεία  στο σπίτι. Ο λόγος για την Royal skin  beauty,  που εφαρμόζεται σε ελάχιστα ιατρεία σε όλο τον κόσμο.  Η διαδρομή που έχει διανύσει αυτή η θεραπεία, δεν είναι η συνηθισμένη. Πρώτα  δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων όπως ο καρκίνος του δέρματος κ.α και μετά τροποποιήθηκε,  για να φτάσει σήμερα να είναι η νούμερο ένα θεραπεία Ανάπλασης/Ανανέωσης του δέρματος,  με την χρήση του συνδυασμού Αμινολεβουλινικού οξέος (ALA) και Υαλουρονικού.

Η Royal Skin  είναι η μόνη θεραπεία που βελτιώνει τον τόνο του δέρματος , μειώνει τα σημάδια φωτογήρανσης, εξαφανίζει την λεπτή ρυτίδωση μειώνει τους ευμεγέθεις πόρους  και ενυδατώνει βαθειά το δέρμα, χωρίς να χρειάζεται  ενέσεις, χωρίς παρενέργειες, μελανιές, πόνο και παραμορφώσεις.  Εφαρμόζεται εκτός από το πρόσωπο, στον λαιμό, το ντεκολτέ και χέρια, περιοχές που είχαν μεγάλες δυσκολίες μέχρι χθες στην θεραπευτική τους αντιμετώπιση, αλλά και στην πρόληψη της πρώιμης γήρανσης.

Το ειδικό gel Αμινολεβουλινικού οξέος και Υαλουρονικού, απλώνεται στο δέρμα σε συνδυασμό με πηγή φωτός χαμηλής ισχύος LED,  και μέσω  νανοσωματιδίων, εισδύει στο δέρμα, παρέχοντας  εντυπωσιακά αποτελέσματα  στην αναζωογόνηση του δέρματος. Πρόκειται για θεραπεία που δεν απαιτεί τροποποίηση του καθημερινού σας προγράμματος καθώς αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας.

Ανάλογα το πρόβλημα και την ηλικία, απαιτείται ένας αριθμός συνεδριών και στην συνέχεια περιοδική συντήρηση του αποτελέσματος, καθώς η βιολογική γήρανση δυστυχώς δεν σταματά. Μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, και αποδεδειγμένα θα δώσει άμεσα λάμψη στο δέρμα και σταδιακά ενυδάτωση και ανάπλαση.

Σας προσκαλώ να δοκιμάσετε την Royal Skin Beauty και σίγουρα θα γίνετε λάτρεις της!

Γεωργίου Γεννηματά 24 – Άνω Γλυφάδα

E-mail: info@arnaderm.gr

Τηλέφωνο: 210 – 96 37 617

Dr. Δέσποινα Αρναούτογλου
Kλινική Δερματολόγος
Κάτοχος Master Αισθητικής Ιατρική

Designed and Developed by JIT
Top