Blog

Απρίλιος 2018 – Μάϊος 2018 • Tεύχος 3o

Αγαπητές κυρίες & αγαπητοί κύριοι, Καθώς μπαίνουμε στην Άνοιξη όλο και περισσότεροι ασθενείς μου, γυναίκες και άνδρες, με ρωτούν αν υπάρχει τρόπος να προετοιμάσουν το σώμα τους για την παραλία. Τα τρία τέσσερα κιλά που μπορεί να πήραν στις διακοπές των Χριστουγένων και του Πάσχα, και η Κυτταρίτιδα που επιδεινώθηκε, δημιουργούν άγχος για την εικόνα του σώματος σε κάθε ηλικία.

Για να αλλάξουμε κάτι, χρειάζεται Απόφαση, Μέθοδος και Επιμονή. Ευτυχώς ζούμε σε μία εποχή που η τεχνολογία μας βοηθά να επιτύχουμε τον στόχο μας και για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για την προετοιμασία σας για ένα κορμί ελκυστικό.

 

Αλήθειες γύρω απο την Κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

1. Η αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους απαιτεί συνδιαστικές θεραπείες, καθώς η δημιουργία τους οφείλεται σε πολυπαραγοντικά αίτια.

2. Η λυπόλυση πάντα πρέπει να συνδιάζεται με θεραπείες σύσφιξης. Διαφορετικά το δέρμα χαλαρώνει, αποκτά λεπτή ρυτίδωση και μοιάζει γερασμένο.

3. Η χρήση του μηχανήματος νέας γενειάς Endola μας προσφέρει τον τρόπο για άμεσα αποτελέσματα, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα διαφορετικές τεχνολογίες.

4.  Όπου αυτό απαιτείται, μαζί με τον Endola μπορεί χρησιμοποιηθεί η ενέσιμη λιπόλυση προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

5. Ο καταβολισμός του λίπους για να γίνει γρήγορα και να μπορέσετε να απολαύσετε το σώμα σας το συντομότερο δυνατό, θα πρέπει να κάνετε άσκηση ή περπάτημα.

6. Τ ο αποτέλεσμα είναι εφικτό να διατηρείται σε βάθος χρόνου με τις αναμνηστικές συνεδρίες και εφόσον προσέχετε κάπως την διατροφή σας και πίνετε πολύ νερό..

Tι είναι το Endola;

Είναι η νέα πρόταση για την σμίλευση του σώματος! Πρόκειται για μια απολαυστική θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα!!

Βοηθά στην αποσυμφόρηση από την κατακράτηση υγρών, κινητοποιώντας την λεμφική παροχέτευση και βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία. Προσφέρει σύσφιξη στο δέρμα και εντυπωσιάζει με το γρήγορο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Ιδανικό μηχάνημα για άτομα που ενώ αθλούνται και προσέχουν την διατροφή τους, δεν μπορούν να απαλλαχθούν από το τοπικά συσσωρευμένο λίπος. Ακόμη για γυναίκες που παρ όλη την άσκηση και τις διάφορες θεραπείες, δεν έχουν καταφέρει να απαλλαχθούν από την κυτταρίτιδα.

Τέλος, είναι για άτομα που θέλουν να αποφύγουν ενέσιμες αγωγές και προτιμούν θεραπείες χαλαρωτικές, χωρίς πόνο και μελανιές.

Ανάλογα με τις περιοχές που θα εφαρμοστεί και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, μια συνεδρία Endola μπορεί να κρατήσει από είκοσι λεπτά, μέχρι μία ώρα. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά εβδομάδα για 6-10 φορές.

Συνδιαζει τέσσερις τεχνολογίες:

1. H i-Fu-Εστιασμένος Υπέρηχος

Η τεχνολογία των εστιασμένων Υπερήχων αυξάνει την θερμοκρασία των λιποκυττάρων και δημιουργεί μικροφυσαλίδες αέρα που καταστρέφουν την κυτταρική τους μεμβράνη. Τ ο περιεχόμενο των λιποκυττάρων εκχέεται στον εξωκυττάριο χώρο και απομακρύνεται μέσω της λέμφου.

2. L ow light Laser

Στην Αισθητική Ιατρική, εκμεταλλευόμαστε την δράση των LLL (Low Light Laser) στο επίπεδο του χορίου. Εκεί δηλαδή που γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και αυξητικών παραγόντων που βοηθούν στην αναδόμηση, ώστε να απολαμβάνετε δέρμα με υφή νεανική.

 3. Ραδιοσυχνότητες – RF

Είναι η τεχνολογία που ενεργοποιεί μηχανισμούς επιδιόρθωσης αυξάνοντας την θερμοκρασία από το εσωτερικό προς τα επάνω, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα. Η αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί σύσπαση των ινών του κολλαγόνου δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης, ενώ η δράση των Ραδιοσυχνοτήτων στο υποδόριο λίπος, αυξάνει τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα λιπόλυση.

4. Vacuum

ρόκειται για ρυθμική αναρρόφηση που σκοπό έχει την αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και την γρήγορη παροχέτευση τοξινών και λιποκυττάρων.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με Endola

Προσφέρει συνδυασμούς τεχνολογιών στην ίδια συνεδρία, κάνοντας ιδιαίτερα αποτελεσματική την δράση του στην αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Δεν υπάρχει περίοδος αποθεραπείας, καθώς η συνεδρία μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος από την εργασία σας, και να επιστρέψετε αμέσως μετά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και όταν κάνετε τα θαλάσσια μπάνια σας.

Δεν αφήνει μελανιές και δεν δημιουργεί μικροδυσμορφίες, όπως προκαλούν άλλες μέθοδοι.

Είναι ίσως η μόνη μέθοδος, χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις.

Το πρώτο αποτέλεσμα σε πάρα πολλά περιστατικά, φαίνεται αμέσως μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίας.

Τα αποτελέσματα συνήθως μεταφράζονται σε απώλεια πόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θεραπείες σώματος που εφαρμόζονται στι ιατρείο, μπορείτε να βρείτε στο www.arnaderm.gr

Σημείωση: Κλείστε ραντεβού στο 2109637617 για μια δωρεάν εκτίμηση και κάντε χρήση προνομιακής τιμής.

Designed and Developed by JIT
Top