Blog

Θεραπείες αντιγήρανσης για τα χέρια

Τα χέρια σας έχουν το αποτύπωμά σας!!

Δείχνουν το πώς έχετε ζήσει και φυσικά μαρτυρούν την ηλικία σας!!

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μία γλυκοζαμινογλυκάνη. Πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό, υπεύθυνο για την ενυδάτωση και τον όγκο του δέρματος.

Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική παραγωγή Υαλουρονικού οξέος μειώνεται,  με αποτέλεσμα το σχηματισμό ρυτίδων και τη μείωση του πάχους του δέρματος των χεριών.Έτσι με την έλλειψή του, από φρέσκο, λαμπερό και ενυδατωμένο, το δέρμα γίνεται αφυδατωμένο και θαμπό. Ταυτόχρονα με την λέπτυνση του δέρματος, αρχίζουν να προβάλουν οι φλέβες,  δίνοντας την όψη γηρασμένου δέρματος.

Υπάρχουν ειδικά Υαλουρονικά που χρησιμοποιούνται για την νεαροποίηση των χεριών και μάλιστα η τοποθέτησή τους  γίνεται εύκολα και ανώδυνα με ειδικές κάνουλες,  χωρίς μελανιές.

Το πρώτο αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά την εφαρμογή.  Μέσα στο δίμηνο από την εφαρμογή θα φανεί και το τελικό αποτέλεσμα ως προς την ενυδάτωση και την απαλότητα του δέρματος των χεριών.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία Peelings τα οποία χρησιμοποιούμε ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και την ηλικία. Σε γενικές γραμμές πάντως, όπως και το δέρμα του προσώπου, έτσι και αυτό των χεριών, χρειάζεται την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την αναπλαστική δράση των οξέων φρούτων ή του τριχλωροξεικού οξέος. Μπορούν να εφαρμόζονται αρκετές φορές τον χρόνο, ακόμη και το Καλοκαίρι καθώς πλέον υπάρχουν τα αντιοξειδωτικά Καλοκαιρινά Peelings.

Το δέρμα των χεριών  έχει  πολύ μεγάλη ανάγκη φροντίδας, μια και από πολύ νωρίς στην ζωή καταπονούνται.

Η Μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη  θεραπεία, με την οποία μεταφέρουμε στις  βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, ουσίες για δράση ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Μπορεί να εφαρμοστεί με λεπτές βελόνες η  Roller.

Οι Μεσοθεραπείες  με Βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και Υαλουρονικό, μπορούν να εφαρμόζονται τρεις με πέντε φορές το χρόνο ώστε να διατηρούνται τα χέρια σας νεανικά.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η Μεσοθεραπεία PRP όπου ως υλικό χρησιμοποιούμε τα αιμοπετάλια του αίματος.  Είναι μοναδική μέθοδος αντιγήρανσης με βάση το DNA, η οποία αξιοποιεί την επουλωτική ικανότητα του αίματος, έτσι ώστε να βιοδιεγείρει τα δερματικά κύτταρα.

Για την εφαρμογή της απαιτείται λήψη μικρής ποσότητας αίματος. Στην συνέχεια το αίμα μπαίνει σε ειδικά σωληνάρια και γίνεται φυγοκέντριση για περίπου 6-8 λεπτά.

Κατά την διάρκεια της φυγοκέντρισης, ένα ειδικό gel που υπάρχει στον πάτο του σωληναρίου, διαχωρίζει  τα ερυθρά  αιμοσφαίρια που παγιδεύονται στον πάτο. Το υλικό που μένει πάνω από το gel είναι το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, έτοιμο προς χρήση μετά από ενεργοποίηση με Γλυκονικό Ασβέστιο. Εφαρμόζεται 3-4 φορές τον χρόνο

Πρόκειται για το λεγόμενο μηχανικό Peeling. Γίνεται απόξεση της επιδερμίδας με κεφαλή διαμαντιών, σε διάφορα βάθη ανάλογα με τα προβλήματα του δέρματος. Η απόξεση γίνεται χωρίς να τραυματίζεται η επιδερμίδα, και μια ελαφρά αναρρόφηση τραβά τα νεκρά κύτταρα μέσα στο φίλτρο του μηχανήματος.

Συνήθως χρησιμοποιούμε Laser Alexandrite για την αφαίρεση των πανάδων και γεροντικών κηλίδων. Το laser εκπέμπει μονοχρωματικό φως σε μήκος κύματος 755nm.  Το φως αυτό, εκπέμπεται ελεγχόμενα από τη συσκευή μέσα από μια πολύ λεπτή οπτική ίνα και απορροφάται από την μελανίνη. Το μηχάνημα χρησιμοποιεί ψυκτικό το οποίο ψεκάζει συνδυαστικά με τον κάθε παλμό του Laser, ελαχιστοποιώντας το αίσθημα του πόνου.

Υπάρχουν όμως και άλλα Laser, τα οποία χρησιμοποιούμε καθαρά για λόγους ανάπλασης, όπως ακριβώς κάνουμε και στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Για την απομάκρυνση των πανάδων χρησιμοποιούμε την μέθοδο Κρυοθεραπείας, με τη οποία γίνεται ψεκασμός υγρού αζώτου, σε θερμοκρασία -196 βαθμούς Κελσίου.

Για την αντιμετώπιση των των Σμηγματορροικών Υπερκερατώσεων χρησιμοποιούμε την μέθοδο Διαθερμοπηξίας. Πρόκειται για ελάχιστα επεμβατική μέθοδο  με χρήση  μονο-διπολική διαθερμίας. Διοχετεύοντας ηλεκτρικό ρεύμα στους ιστούς, μετατρέπεται η ηλεκτρική ενέργεια σε θερμότητα και επιτυγχάνεται η αφαίρεση-καταστροφή των βλαβών του δέρματος.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

    Designed and Developed by JIT
    Top