Blog

Ιανουάριος 2019 – Μάρτιος 2019 • Tεύχος 7o

Μόνο για Γυναίκες
Αγαπητές φίλες,
Ασχολούμενη με την ομορφιά της γυναίκας για πάνω από είκοσι χρόνια, διαπίστωσα συζητώντας μαζί σας ότι υπάρχει κάτι που λείπει από την γυναικεία φροντίδα.
Πολλές γυναίκες εκφράζουν ότι νιώθουν άβολα για τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος, όχι μόνο στο πρόσωπο ή το σώμα τους, αλλά και τις αλλαγές που συμβαίνουν στον κόλπο, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τις προσωπικές τους στιγμές, λόγω χαλάρωσης ή ατροφίας του κόλπου.

Μετά από τους τοκετούς δυστυχώς δημιουργείται ένας βαθμός χαλάρωσης, που αλλάζει την σεξουαλική ευχαρίστηση. Eπίσης με την εμμηνόπαυση λόγω μείωσης των οιστρογόνων δημιουργείται ατροφία, που συνήθως
κάνει την σεξουαλική επαφή επώδυνη. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τον μικρό βαθμό ακράτειας που εμφανίζεται, κάνοντας την γυναίκα κυριολεκτικά να ντρέπεται για τις σταγόνες των ούρων που φεύγουν κατά τον βήχα, την άσκηση στο γυμναστήριο ή κατά την επαφή, γίνεται κατανοητό ότι πέρα από την νεανική εμφάνιση που όλες επιθυμούμε, έχει τεράστια σημασία η λεγόμενη «κολπική ανάπλαση», ώστε να συνεχίσουμε να ζούμε την ζωή μας και να την ευχαριστιόμαστε.

Σας διαβεβαιώνω ότι πλέον, είναι υπόθεση 30 λεπτών η αποκατάσταση των προβλημάτων που κάνουν την γυναίκα να αποφεύγει αρκετές δραστηριότητες λόγω ντροπής

Το μηχάνημα Ultra Vera είναι το πρώτο στον κόσμο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία εστιασμένου υπερήχου/
Hi-Fu, για ανάπλαση του κόλπου. Με το Ultra Vera, αναπτύσσεται θερμοκρασία 55 βαθμών Κελσίου, χωρίς όμως να τραυματίζει ή να καίει, όπως γίνεται με τα αντίστοιχα μηχανήματα Lasers. Η θεραπεία γίνεται σε χώρο ιατρείου και διαρκεί 30 λεπτά. Δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν υπάρχει πόνος, ή αιμορραγία και μέσα σε 6-8 εβδομάδες κάθε γυναίκα θα έχει τεράστια
βελτίωση της καθημερινότητάς της και μεγαλύτερη ευχαρίστηση στις επαφές της. Αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας, επιστρέφει στις καθημερινές της υποχρεώσεις. Από την θέση μου σαν γυναίκα και γιατρός, σας προσκαλώ να τολμήσετε την θεραπεία με το Ultra Vera. Ξεχάστε το χειρουργείο για την διόρθωση της ήπιας ακράτειας και απολαύστε κάθε στιγμή της ζωής!!

Άλλες γυναίκες αισθάνονται άσχημα γιατί η περιοχή του αιδοίου ή του πρωκτού έχουν σκουρύνει με αποτέλεσμα να νιώθουν άβολα το Καλοκαίρι με το μαγιό τους ή στις προσωπικές τους στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι η λευκή περιγεννητική περιοχή είναι πιο νεανική σε σχέση με την σκουρόχρωμη. Αλλά πλέον και αυτό το πρόβλημα έχει λύση!!

Πιστεύω πως όλες είστε ενημερωμένες γύρω από την δράση των Peelings.

Σήμερα σας παρουσιάζω το πρώτο προϊόν λεύκανσης περιγεννητικής περιοχής, με 7 δραστικά συστατικά σε ειδική συγκέντρωση, για ένα Peeling με ασφάλεια σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Η εφαρμογή γίνεται στο χώρο του ιατρείου και η θεραπεία συνεχίζεται στο σπίτι με τοπικό προϊόν που ενδυναμώνει την δράση των ενεργών συστατικών και επιταχύνει το αποτέλεσμα του Pelling. Συνήθως χρειάζονται 5 με 6 εφαρμογές ανά εβδομάδα. Δοκιμάστε την εφαρμογή του PRXT Lady, καθώς η εφαρμογή είναι απλή, χωρίς πόνο ή αίσθημα καύσου. Είναι η πρώτη ειδική φόρμουλα, για την περιοχή με δράση αναπλαστική και λευκαντική Με χαρά μου να σας συναντήσω στο ιατρείο και να συζητήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες την θεραπεία που σας ενδιαφέρει.

Σας εύχομαι να έχετε μια πανέμορφη χρονιά, με Υγεία και Χαμόγελο στην ζωή σας!!

Dr. Δέσποινα Αρναούτογλου
Kλινική Δερματολόγος
Κάτοχος Master Αισθητικής Ιατρική

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του ιατρείου :
2109637617, για να ενημερωθείτε και να κλείσετε ραντεβού

Γεωργίου Γεννηματά 24 – Άνω Γλυφάδα

E-mail: info@arnaderm.gr

Τηλέφωνο: 210 – 96 37 617

Designed and Developed by JIT
Top