Blog

Easy Peel-Skin tech

Νέα εποχή στα Peelings!! Η SkinTech μας προσφέρει επιλογές για να κάνετε με ασφάλεια, ένα θεαματικό Peeling επιφανειακού, μεσαίου ή και μεγαλύτερου βάθους.

Η Skin Tech, είναι Ισπανική εταιρεία με εξειδίκευση στα Peelings και άλλα προϊόντα ομορφιάς.

Τα Peelings της εταιρείας αυτής, είναι νέας γενιάς και συνδυάζουν την απόλυτη ασφάλεια, με τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πρόκειται ουσιαστικά για Medical Devices και όχι απλά Peelings.

Δεν έχουν παρενέργειες, ακόμη και αυτά του μεγαλύτερου βάθους. Απαιτούν την σωστή επιλογή περιστατικών για το κάθε ένα από αυτά και φυσικά πιστοποιημένο γιατρό .

Είναι το απόλυτο εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου Δερματολόγου.

Χωρίζονται στα

  1. Επιφανειακά: Easy Phytic και Easy Droxy
  2. Επιφανειακά προς Μεσαίου βάθους: Easy TCA starter, Easy TCA Classic12 και το Easy TCA Pain Control
  3. Μεσαίου βάθους: Easy TCA Pain Control, Unideep και Only touch
  4. Μεγάλου βάθους: Only Touch, Easy Phen Light και Lip & Eyelid Formulla

Στο ιατρείο μας μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα peeling της Skin Tech. Συχνότερα όμως εφαρμόζονται το Easy Phytic που είναι ένα επιφανειακό peeling, χωρίς απολέπιση και χρόνο ανάρρωσης, καθώς και τα Easy TCA Classic12 και Easy TCA Pain Control, που είναι μεσαίου και λίγο μεγαλύτερου βάθους και  μας εξασφαλίζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προκαλώντας  μόνο ήπια απολέπιση μερικών ημερών, χωρίς να απαιτούν περιορισμό κατ οίκον.

Ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο του δέρματος και τον φωτότυπο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν προληπτικά ως αντιγηραντική θεραπεία και να αντιμετωπίσουν Ακμή ή ουλές Ακμής.

Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας προσφέροντας άμεσα λάμψη στο δέρμα, και στις μεγαλύτερες ηλικίες μπορούν να κάνουν ανανέωση και σύσφιξη σε βαθμό αντίστοιχου ενός Lifting.

Και στην πιο μικρή συγκέντρωσή τους, μπορούν να διορθώσουν λεπτές ρυτίδες, πολλαπλές πτυχώσεις στο δέρμα λόγω χαλάρωσης και να βελτιώσουν δυσχρωμίες.

Είναι τα πιο αποτελεσματικά Peeling, χωρίς να αφήνουν σημάδια και μελάχρωση.

Μην αγγίζετε και μην ξύνετε τις περιοχές που εφαρμόστηκε το peeling.

Μην πλένετε τη θεραπευμένη περιοχή μέχρι το επόμενο πρωί.

Το επόμενο πρωινό, πλύνετε το δέρμα σας με ήπιο καθαριστικό και ξεβγάλετε με νερό.

Μετά απλώστε την κρέμα που σας συνέστησε η ιατρός, συνήθως με Βιταμίνη Ε ή κάποια άλλη αντιοξειδωτική κρέμα και στη συνέχεια το αντηλιακό σας.

Αν είναι επιθυμητό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ make-up.

Αποφύγετε τα καλλυντικά προϊόντα απολέπισης και τη έντονη έκθεση στον ήλιο.

Σε περίπτωση ιδιαίτερης φωτοευαισθησίας του δέρματος ή σε περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια, αποφύγετε εντελώς την έκθεση στον ήλιο.

Μπορεί να σας ζητηθεί να φορέστε μετά το Peeling κάποια λευκαντική κρέμα. Αυτό εξαρτάται από το είδος το peeling, την εποχή και τις ανάγκες του δέρματός σας

Αμέσως με την εφαρμογή του peeling, θα νιώσετε ένα αίσθημα καύσου. Οι φόρμουλες της Skin Tech, μας εξασφαλίζουν άμεσα υποχώρηση καύσου και ερυθρότητας, με την εφαρμογή  ειδικής εξουδετερωτικής κρέμας. Η απολέπιση αν υπάρχει, ξεκινά από την τρίτη μέρα και ολοκληρώνεται  ανάλογα με την συγκέντρωση του Peeling, σε πέντε με δέκα μέρες.

Τύποι Easy Pell

Το Easy Phytic, είναι peeling που συνδυάζει Γλυκολικό, Λακτικό και Μανδελικό οξύ.

Πρόκειται για επιφανειακό Peeling με εξουδετέρωση βραδείας αποδέσμευσης, για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται συνήθως σε άτομα που έχουν εμφανίσει τα πρώτα σημάδια φωτογήρανσης, έχουν ένα πρόσφατο επιφανειακό Μέλασμα, σε προβλήματα του εφηβικού-ακνεϊκού δέρματος ή άτομα που δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να υποστούν απολέπιση μετά από peeling.

Η εφαρμογή επαναλαμβάνεται ανά εβδομάδα, ανάλογα φυσικά και από τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Επιφανειακό Peeling που περιέχει Γλυκολικό, Λακτικό, Κιτρικό, Σαλικυλικό και Κογχικό οξύ. Υπάρχει και μείγμα μόνο με Γλυκολικό, Λακτικό κιτρικό και Αζελαϊκο οξύ.

Το Γλυκολικό οξύ, είναι υπεύθυνο για την κυτταρική αναγέννηση, το Λακτικό για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, το Σαλικυλικό είναι κατά των φαγεσώρων του λιπαρού δέρματος, το Κιτρικό έχει αντιοξειδωτική δράση, το Κογχικό αντιφλεγμονώδη δράση και το Αζελαικό είναι κατά των μελαχρώσεων και αντι- τυροσινάσης δράση. Προτείνεται για κάθε ηλικία και σε κάθε φωτότυπο.

Εφαρμόζεται μετά από καλό καθαρισμό-Ντεμακιγιάζ. Απλώνουμε με πινέλο μία ή δύο στρώσεις και εξουδετερώνουμε μετά την εμφάνιση ερυθήματος  με post Peel κρέμα εξουδετέρωσης.

Το peeling αυτό διατίθεται και με ειδική κρέμα εξουδετέρωσης με χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση απλώνεται η κρέμα Neutralizer Versicolor. Η επαφή της κρέμας με το peeling  προκαλεί ένα αίσθημα καύσου, μικρές φυσαλίδες και αλλαγή του χρώματος. Αφαιρούμε με βαμβάκι τα υπολείμματα και απλώνουμε και δεύτερη στρώση της κρέμας. Όταν στο βαμβάκι το χρώμα από κίτρινο έχει πάρει πράσινο-μπλε χρώμα, τότε το peeling έχει εξουδετερωθεί πλήρως.

Είναι peeling που δεν προκαλεί απολέπιση και μπορεί να επαναλαμβάνεται ανά 7 με 15 μέρες , ανάλογα με το πρόβλημα.

Είναι peeling που μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιφανειακά ή και σαν μέσου βάθους Peeling.

Πρόκειται για σταθεροποιημένο διάλυμα Τριχλωροξικού οξέος 15%.

Φτάνει μέχρι την επιφανειακή Βασική στιβάδα του δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους φωτότυπους και σε κάθε ηλικία.

Προτείνεται για την αντιμετώπιση  φωτογήρανσης,  για δυσχρωμίες, αλλά ακόμη και για την αντιμετώπιση Ακμής και Ραβδώσεων.

Εφαρμόζεται μετά από καλό καθαρισμό-ντεμακιγιάζ και όταν εμφανισθεί η ερυθρότητα εφαρμόζεται Post Peel Mask. Μετά από 3-4 μέρες εμφανίζεται μία ήπια πιτυρώδης απολέπιση που ολοκληρώνεται σε μια εβδομάδα.

Η επαναληπτική συνεδρία είναι ανάλογη των προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει .

Είναι Peeling μεσαίου βάθους. Πρόκειται για σταθεροποιημένο διάλυμα Τριχλωροξικού οξέος 15% και φτάνει έως την βασική στιβάδα του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε φωτότυπο και κάθε ηλικία, αλλά κυρίως προτείνεται για την αντιμετώπιση φωτογήρανσης, δυσχρωμιών, λεπτών ρυτίδων και προβλημάτων Ακμής. Εφαρμόζεται μετά από καλό καθαρισμό-ντεμακιγιάζ  σε μία ή δύο στρώσεις, και μετά από την εμφάνιση του ερυθήματος, τελειώνουμε με την τοποθέτηση εξουδετερωτικής Post Peel Mask.

Συνήθως 3 με 4 μέρες μετά ξεκινά ήπια απολέπιση και ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα.

Η επαναληπτική συνεδρία γίνεται σε μία εβδομάδα και για τέσσερις εβδομάδες συνολικά.

Είναι peeling μεσαίου βάθους. Το πιο επιφανειακό Peeling τύπου Φαινόλης. Περιέχει σταθεροποιημένο διάλυμα τριχλωροξικού οξέος 20%και φαινόλης 0,15. Φτάνει στην μέση της βασικής στιβάδας του δέρματος και εφαρμόζεται σε δέρματα με φωτογήρανση, δυσχρωμίες και ουλές Ακμής, αλλά μόνο σε ανοιχτούς φωτότυπους  (έως           φωτότυπο ΙΙΙ).

Αρχικά γίνεται πολύ καλός καθαρισμός-ντεμακιγιάζ, στην συνέχεια απλώνεται το Peeling και στο τέλος τοποθετείται η Post Peel Mask. Συνήθως εμφανίζει μέτρια απολέπιση μετά από 3 μέρες  που κρατά για μία εβδομάδα. Δεν υπάρχει πόνος παρά μόνο αίσθημα καύσου που κρατά για λίγες ώρες.

Είναι Peeling τριχλωροξικού οξέος 23% που φτάνει μέχρι το βάθος της βασικής στιβάδας του δέρματος.  Χρησιμοποιείται σε φωτότυπους από Ι έως ΙV και σε κάπως μεγαλύτερες ηλικίες,  για την αντιμετώπιση φωτογήρανσης, ρυτίδων και  δυσχρωμιών. Εφαρμόζεται μετά από καθαρισμό-ντεμακιγιάζ και τελειώνει πάλι με Post Peel Mask. Αμέσως μετά την εφαρμογή του peeling, δημιουργείται έντονο αίσθημα καύσου που υποχωρεί όμως μετά την εφαρμογή της εξουδετερωτικής μάσκας. Οδηγεί σε απολέπιση που συνήθως κρατά για 5 με 10 μέρες. Η γιατρός αποφασίζει ανάλογα  με  το πρόβλημα , αν και πότε πρέπει να επαναληφθεί το Peeling.

Πρόκειται για μεσαίο προς βαθύ peeling Τριχλωροξικού οξέος 43%, που εφαρμόζεται εντοπισμένα σε μελαχρώσεις  και καλοήθεις υπερκερατώσεις. Η εφαρμογή του γίνεται μετά από καθαρισμό-ντεμακιγιάζ και οδηγεί  σχηματισμό τοπικά εφελκίδων που  υποχωρούν σε 10 με 15 μέρες.

Peeling Φαινόλης που εφαρμόζεται για την φωτογήρανση σε κάπως μεγάλες ηλικίες και σε ανοιχτούς φωτότυπους. Έχει μεγάλο χρόνο αποκατάστασης και απαιτεί πιστοποιημένο γιατρό για την εφαρμογή του.  Περισσότερα για τα Peeling Φαινόλης αναφέρονται στο αντίστοιχο κεφάλαιο.

Peeling φαινόλης για  ευαίσθητες περιοχές. Θεωρείται ότι στην περιοχή των βλεφάρων το Peeling αυτό, είναι η λεγόμενη χημική Βλεφαροπλαστική. Έχει μια μεγάλη περίοδο ανάρρωσης, προτιμάται να εφαρμόζεται σε ανοιχτούς φωτότυπους και απαιτείται  πιστοποιημένος γιατρός  για την εφαρμογή του. Περισσότερα για τα Peeling Φαινόλης στο αντίστοιχο κεφάλαιο.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

    Designed and Developed by JIT
    Top