Blog

Δεκέμβριος 2019 – Ιανουάριος 2020 • Τεύχος 9o

Αγαπητές φίλες, Πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, οι περισσότερες κυρίες με ρωτάτε για θεραπείες που θα μπορούσαν να δώσουν λάμψη και νεανική εμφάνιση, σε μία μόνο συνεδρία. Ζητάτε να αποφύγουμε θεραπείες που πονάνε ή που δημιουργούν μελανιές και φυσικά επιθυμείτε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό.

Στο Newsletter των Χριστουγέννων, θα ήθελα να σας μιλήσω για δύο θεραπείες που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές κυρίες!

Bionutrilift
Lifting 5-8 σημείων

… είναι όμορφο και στις Γιορτές να προσφέρετε ένα δώρο στην υγεία & την ομορφιά σας!

“BIONUTRILIFT”

Είναι η μέθοδος που συνδυάζει το Filler Υαλουρονικού οξέος με την Μεσοθεραπεία NCTF 135 HA. H μέθοδος που αναπτύχθηκε από την Fillmed (Filorga), έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη ασθενών και ιατρών σε όλο τον κόσμο. Έχει
κερδίσει και την δική μου υποστήριξη, καθώς με την εφαρμογή της μεθόδου, μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, κάθε επιθυμίας, σε κάθε ηλικία. To αποτέλεσμα είναι άμεσο, φυσικό και με διάρκεια στο χρόνο.
Γίνεται ταυτόχρονα, η έγχυση Yαλουρονικού και Μεσοθεραπείας NCTF 135 HA. Το μεσοθεραπευτικό υλικό, είναι πατέντα της Fillmed και αποτελείται από 59 δραστικά συστατικά, μεταξύ των οποίων Υαλαουρονικό για ενυδάτωση,
Βιταμίνες για θρέψη και Αντιοξειδωτικά για την αντιμετώπιση των τοξικών ελεύθερων ριζών οξυγόνου, λόγω ηλιοέκθεσης. Ανάλογα με τις ανάγκες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Υαλουρονικό τύπου FineLines, Universal ή Volume. Τα υλικά είναι άριστα και προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια και θαυμάσιο αποτέλεσμα. Με το Bio-Nutri-Lift εκτός από την αποκατάσταση των χαμένων όγκων και την λείανση των λεπτών αλλά βαθύτερων ρυτίδων, προσφέρεται λάμψη, βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ώστε να αλλάξει η όψη της επιδερμίδας, και συνολικά το πρόσωπο να ακτινοβολεί υγεία και νεανικότητα.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, καθώς η κλασική βελόνα έχει αντικατασταθεί με ατραυματική κάνουλα, και έτσι δεν έχουμε μελανιές, ώστε να χρειάζεται να παραμείνετε σπίτι κάποιες ημέρες ή να ψάχνετε για καλυπτικά ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας. Μπορείτε να επαναλάβετε την θεραπεία, όταν νιώσετε ότι αλλάζουν σιγά σιγά οι γωνίες του προσώπου, αλλά φυσικά είμαι πάντα στην διάθεσή σας, για να σας συμβουλέψω πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος για μία νέα εφαρμογή.

Σας προσκαλώ να αναδείξετε την πιο εορταστική σας εκδοχή/εμφάνιση με Bionutrilift, στην προνομιακή τιμή από 270 Ευρώ.

“Lifting 5-8 σημείων”

Είναι γνωστό στις περισσότερες κυρίες από σας το Filler Υαλουρονικού οξέος με το οποίο γεμίζουμε ρυτίδες για πιο νεανική εμφάνιση. Και πολλές το έχετε ήδη δοκιμάσει. Η μέθοδος των 5 ή 8 σημείων, μας “έρχεται” από τη Βραζιλία και τον Mauricio De Maio, ο οποίος κατήργησε την προσέγγιση του “να βάλω λίγο εδώ, λίγο εκεί, κ.ο.κ.” , και έδωσε 5 με 8 σημεία τοποθέτησης του Υαλουρονικού, ώστε σε μία συνεδρία να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, με φυσικότητα και διάρκεια στο χρόνο. Πρόκειται για εξατομικευμένη θεραπεία, που θα δώσει τη φρέσκια εμφάνιση που επιθυμείτε για τις εορταστικές σας εκδηλώσεις και εξορμήσεις.

Τα πρώτα τρία σημεία είναι κατά μήκος των ζυγωματικών, για να επαναφέρουν τους χαμένους όγκους στο πρόσωπο και να ενισχύσουν το τρίγωνο της νεότητας.

Το τέταρτο σημείο είναι κατά μήκος της ρινοπαρειακής πτυχής για λείανση των ρυτίδων. Το πέμπτο είναι κάτω από την γωνία του στόματος για την εξάλειψη των ρυτίδων θλίψης, και των σκιάσεων που δημιουργούνται καθώς χαλαρώνουν οι ιστοί. Τα σημεία έξι και επτά, γίνονται κατά μήκος της κάτω γνάθου και το σημείο οκτώ, μπροστά από το αυτί. Ανάλογα με την περίπτωση αποφασίζουμε αν θα δουλέψουμε πέντε ή παραπάνω σημεία.

Ο τύπος του Υαλουρονικού που χρησιμοποιούμε δεν είναι ίδιος σε όλα τα σημεία, καθώς σε άλλα σημεία του προσώπου χρειαζόμαστε όγκους, ενώ σε άλλα όχι, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου και της ηλικίας.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Τονίζει τα ζυγωματικά, εξαφανίζει τις σκιές κάτω από τα μάτια, διορθώνει την εικόνα θλίψης, δίνει γωνίες στο πρόσωπο και αναδεικνύει το τριγωνικό σχήμα του προσώπου, δίνοντας όψη νεανική και χαρούμενη.

Συνήθως η επανάληψη της θεραπείας γίνεται περίπου στο έτος, αν και αυτό σχετίζεται και με τον αριθμό των σημείων που έγινε έγχυση Υαλουρονικού, και της ποσότητας που χρησιμοποιήθηκε. Σε κάθε περίπτωση είμαι πάντοτε στην διάθεσή σας, ώστε να κάνουμε ένα μελετημένο σχεδιασμό των σημείων που χρειάζεται να γίνει έγχυση του Υαλουρονικού στο πρόσωπό σας.

Σας προτείνω το Lifting 5-8 σημείων για την ανανεωμένη Χριστουγεννιάτική σας εμφάνιση, στην ειδικά διαμορφωμένη τιμή από 400 ευρώ.

Για κάθε μία από αυτές τις δυο θεραπείες, που θα επιλέξετε, έχω την χαρά να σας προσφέρω δώρα αξίας, από 70,00 έως 100,00 ευρώ. Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω δώρα, ώστε να έχετε επιδερμίδα καθαρή, φρέσκια και ενυδατωμένη:

έναν καθαρισμό προσώπου ( αξίας 70,00 ευρώ )
ένα Peeling με οξέα φρούτων ( αξίας 80,00 ευρώ )
μία Μεσοθεραπεία με Dermapen ( αξίας 100,00 ευρώ )
μία περιποίηση προσώπου ( αξίας 100,00 ευρώ).

Ευχόμαστε
Καλά Χριστούγεννα
και μια Όμορφη,
Δημιουργική Νέα Χρονιά

Γεωργίου Γεννηματά 24 – Άνω Γλυφάδα

E-mail: info@arnaderm.gr

Τηλέφωνο: 210 – 96 37 617

Dr. Δέσποινα Αρναούτογλου
Kλινική Δερματολόγος
Κάτοχος Master Αισθητικής Ιατρική

Designed and Developed by JIT
Top