Blog

Δεκέμβριος 2018 – Ιανουάριος 2019 • Tεύχος 6o

Αγαπητές φίλες ,

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή με ρωτάτε τι θεραπεία πρέπει να κάνετε για να έχετε ένα λαμπερό πρόσωπο την περίοδο των εορτών. Είναι φυσικό με την πληθώρα των θεραπείων που υπάρχουν σήμερα να δημιουργείται σύγχυση για το ποια ή ποιες, είναι οι κατάληλλες θεραπείες για σας.
Ανεξάρτητα από το όποιο ρεύμα της εποχής, κατάλληλη είναι η θεραπεία που ικανοποιεί τις πραγματικές ανάγκες του δέρματός σας. Επομένως το ερώτημα της περιόδου αυτής, μπορεί να απαντηθεί μόνο μετά από κλινική εκτίμηση. Σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Newsletter, θα σας  ενημερώσω για τις 10 πιο αγαπημένες μου θεραπείες, που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας, κάθε ηλικίας και κάθε οικονομικής δυνατότητας. Μην δυστάσετε αν έχετε ανάγκη διευκρινήσεων όσον αφορά στις θεραπείες που θα διαβάσετε παρακάτω, να ζητήσετε ραντεβού ώστε να γίνει και μια κλινική εκτίμηση των αναγκών του προσώπου σας.

Νο 1 επιλογή για πρόσωπο λαμπερό και νεανικό: Botox/Dysport

Η εφαρμογή του Βοtox/Dysport ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας, μπορεί να εφαρμοσθεί σαν baby Botox, Full face ή BotoLift. Ξεκινάμε με αυτή την θεραπεία γιατί χρειάζεται τουλάχιστον δέκα μέρες για να δείξει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και όχι γιατί θεωρούμε ότι είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες που θα προταθούν. Μην ξεχνάτε ότι το Botox/Dysport, εκτός από λάμψη στο βλέμμα και το δέρμα, εξαφανίζει τις ρυτίδες του μετώπου, τις ρυτίδες θλίψης, τις ρυτίδες θυμού στο μεσόφρυο, διορθώνει το πόδι της χήνας, ανασηκώνει τη μύτη, διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου και τέλος, σας ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους, ώστε όσες από σας υποφέρετε από ημικρανίες, να μπορέσετε να χαρείτε τις γιοτρινές ημέρες.

Νο 2 επιλογή για λαμπερό και νεανικό πρόσωπο: Υαλουρονικό οξύ

Με την εφαρμογή του Υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπό σας, μέσα σε 30 λεπτά θα δείχνετε 10 χρόνια νεότερη Σας θυμίζω ότι με το Filler Υαλουρονικού οξέος μπορείτε να διορθώσετε ρυτίδες μετώπου, το πόδι της χήνας, να μειώστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια,να εξαφανίσετε τις ρινοπαρειακές ρυτίδες, τις ρυτίδες θλίψης, τις ρυτίδες καπνιστού, να γεμίσετε τα μήλα για πιο τριγωνικό/νεανικό πρόσωπο και να φτιάξετε ζουμερά χείλη. Με το Υαλουρονικό οξύ μπορείτε επίσης να διορθώστε την καμπούρα της μύτης, ώστε να απαλλαγείτε από την γαμψή μύτη,για ένα τέλειο προφίλ!! Τέλος με το Υαλουρονικό οξύ, μπορείτε να αποκτήσετε νεανικά χέρια, χωρίς λεπτή ρυτίδωση και θαμπό δέρμα, που σε συνδυασμό με το μανικιούρ που όλες κάνουμε για τις γιορτές, θα είστε πραγματικά super ανανεωμένη!!

Νο 3 επιλογή για λαμπερό και νεανικό πρόσωπο στις γιορτές: Bionutry Lift

Θεραπεία που εφαρμόζεται με παραλλαγές σε κάθε ηλικία, για να δώσει στο δέρμα όψη υγείας και λάμψη. Συνδυάζει την ευεργετική δράση του Υαλουρονικού οξέος με αυτή των βιταμινών, των αμινοξέων και πολλών άλλων δραστικών συστατικών, ώστε να μην διορθώνονται απλά οι ρυτίδες, αλλά να αλλάζει και υφή του δέρματος‼ Κάντε μία θεραπεία τώρα, και αφήστε όλους να αναρωτιούνται για το ανανεωμένο σας look!!

Νο 4 επιλογή για λαμπερό και νεανικό πρόσωπο: Jalu Botox

Για όλες εσάς που θέλετε να απαλλαχτείτε από την ψιλή ρυτίδωση τύπου τσιγαρόχαρτου του προσώπου και επιθυμείτε να είστε λαμπερές στις γιορτινές ημέρες, δοκιμάστε την Μεσοθεραπεία που συνδυάζει τo Botox/Dysport με το μείγμα αμινοξέων και υαλουρονικού του Jalpro. Πρόκειται για νέα συνδυαστική θεραπεία που εφαρμόζεται σε κάθε ηλικία και θα βελτιώσει το θαμπό και κουρασμένο δέρμα.

Νο 5 επιλογή για λαμπερό και νεανικό Look στις γιορτές: Peeling

Τα peelings νέας γενιάς μπορούν να σας δώσουν λάμψη, χωρίς να χρειάζεται να παραμείνετε μέσα στο σπίτι. Εύκολα στην εφαρμογή και φιλικά για την γυναίκα της σύγχρονης εποχής που δεν μπορεί να απέχει από τα επαγγελματικά της καθήκοντα ή τις κοινωνικές της υποχρεώσεις‼ Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα peelings και ακολουθήστε το πρωτόκολλο που θα σας προτείνουμε για τις ανάγκες του δέρματός σας.

No 6 επιλογή για λαμπερό και νεανικό πρόσωπο: AHED

Πρόκειται για θεραπεία που εφαρμόζεται μόνο στο ιατρείο μας και αφορά γυναίκα κάθε ηλικίας. Συνδυάζει την δερμοαπόξεση, με τα οξέα και την φωτοθεραπεία!! Λάμψη και απαλότητα μέσα σε 30 λεπτά για να έχετε ανανεωμένο Look τις γιορτές!!

Νο 7 επιλογή για λαμπερό και απαλό πρόσωπο: Dermabration

Θεραπεία που μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, για όλες εσάς που δεν έχετε ανάγκη για πιο εξειδικευμένες θεραπείες ή θέλετε να αποφύγετε οτιδήποτε ενέσιμο. Θεραπεία κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής, για δέρμα απαλό και λαμπερό!!

Νο 8 επιλογή για δέρμα λαμπερό με έντονη σύσφιξη: Ενυδάτωση RF

Άλλη μία θεραπεία της τελευταίας στιγμής για όλες τις ηλικίες!! Συνδυάζει την ενυδάτωση με τις Ραδιοσυχνότητες για δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό και με σύσφιξη, που θα διαρκέσει όλη την διάρκεια των γιορτινών ημερών‼

Νο 9 επιλογή για νεανικό πρόσωπο: Νήματα APTOS

Για όλες εσάς που οι γιορτές είναι ο μόνος χρόνος που έχετε για να κάνετε κάποιες πιο εξειδικευμένες και επεμβατικές θεραπείες, θα προτείνω τα νήματα νέας γενιάς‼ Τα APTOS εκτός από την άμεση έλξη/τράβηγμα που δίνουν στο πρόσωπο μια σαφώς πιο νεανική όψη, μπορούν να δώσουν όγκο στα μήλα και μακροπρόθεσμα να κάνουν μία εξαιρετικά δυναμική ανάπλασηΤο αποτέλεσμα συγκρίνεται με αυτό του ήπιου χειρουργικού Lifting!

Νο 10 επιλογή για νεανική όψη: PLEXR ανόρθωση βλεφάρων

Μια ακόμη επιλογή για εσάς που περιμένετε τις αργίες των εορτών για να κάνετε κάτι πιο επεμβατικό στο πρόσωπό σας. Προτείνω την αναίμακτη, όπως έχει γίνει γνωστή, βλεφαροπλαστική με PLEXR‼ Θα δώσει σταδιακά στο πρόσωπό σας πολύ πιο νεανική όψη, καθώς τα βλέφαρα ανεβαίνουν και θα παραμείνουν έτσι για πάνω από ένα-δύο χρόνια! Σας ευχόμαστε όμορφες γιορτινές μέρες και το νέο έτος να φέρει Υγεία, Χαμόγελο και Ευτυχία, σε σας και τις οικογένιές σας!!

Designed and Developed by JIT
Top