Blog

Δεκέμβριος 2017 – Ιανουάριος 2018 • Tεύχος 1o

Αγαπητές κυρίες & αγαπητοί κύριοι,Αξιοποιώντας την ευκαιρία επικοινωνίας που μας προσφέρει η κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του ηλεκτρονικού περιοδικού του ιατρείου μας,επιθυμώ να εκφράσω σε όλες και όλους εσάς, τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού που μας συνδέει.

Όλες και όλοι εσείς, αποτελείτε το κίνητρο μας για διαρκή προσπάθεια βελτίωσης, εξέλιξης και αναβάθμισης σε κάθε επίπεδο.

Ένα μέρος της αδιάκοπης προσπάθειας μας αυτής, αποτελεί η δημιουργία του e-περιοδικού – καθώς σήμερα το εγκαινιάζουμε – και μέσω του οποίου θα σας επικοινωνώ ανά δίμηνο, ό,τι καινούργιο δημιουργείται και προσφέρεται στο χώρο της Κλινικής Δερματολογίας και της
Αισθητικής Ιατρικής, για την δική σας Υγεία και Ομορφιά.

Θεωρώ χρέος μου και ταυτόχρονα είναι ευχαρίστηση μου, η άμεση και υπεύθυνη ενημέρωσή σας για τις νέες θεραπείες, τάσεις, υλικά, μεθόδους και τεχνολογίες, που η έρευνα και η επιστήμη προσφέρουν στο σύγχρονο άνθρωπο, προκειμένου να διατηρεί και να βελτιώνει την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος του.

Παράλληλα, σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μου, www.arnaderm.gr, στην οποία εύχομαι να έχετε μια εύχρηστη, ευχάριστη και ταυτόχρονα χρήσιμη περιήγηση στον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς του δέρματος.

Θα είναι τιμή για εμένα, η μεταξύ μας επικοινωνία να ενδυναμωθεί, με αφορμή τα θέματα που θα σας επικοινωνώ, αλλά και χαρά μου να δεχθώ τα σχόλια σας για την υλοποίηση της ιδέας του ηλεκτρονικού περιοδικού και της νέας ιστοσελίδας μας.

Γιορτάζοντας τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά και την ενηλικίωση του ιατρείου μας, που το νέο έτος συμπληρώνει 18 χρόνια λειτουργίας, σας προσφέρουμε θεραπείες και εφαρμογές για την πρόληψη, την υγεία και την ομορφιά του δέρματός σας, σε διαμορφωμένες προσιτές τιμές.

Προσωπικά, αλλά και εκ μέρους των συνεργατών του ιατρείου μας, σας ευχόμαστε Χαρούμενες γιορτινές ημέρες και για το 2018 Υγεία και Ευτυχία!

Yγεία & Πρόληψη: Βιοσυντονισμός

α) Προληπτικός έλεγχος και Διάγνωση ελλείψεων ή διαταραχών του Δέρματος

Εφαρμόζοντας τη μέθοδο μέτρησης της συχνότητας των κυττάρων-Βιοσυντονισμός, λαμβάνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για τυχόν ελλείψεις κολλαγόνου και βιταμινών. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες αυτές αξιολογούνται και ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματός σας, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε την προσωπική σας εφαρμογή Μεσοθεραπείας.

Ειδικά διαμορφωμένη εορταστική προσφορά στην τιμή των 30,00 €

β) Προληπτικός έλεγχος και Διάγνωση λειτουργίας όλων των συστημάτων του Οργανισμού

Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού ελέγχει 54 πεδία, τα οποία μας προσφέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάσταση του Ανοσοποιητικού, του Καρδιαγγειακού, του Γαστρεντερικού και του Γεννητικού σας συστήματος, όπως επίσης και των λειτουργιών των πνευμόνων, των νεφρών, του ήπατος και των συνολικών συστημάτων του οργανισμού σας.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς η διαδικασία δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά, ακολουθεί η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από ειδικά εκπαιδευμένο ιατρό στην εν λόγω μέ-
θοδο και έχετε στη διάθεσή σας μια γενική εκτίμηση των λειτουργιών του σώματός σας, της κατάστασης του μεταβολισμού σας και του ορμονικού άξονα του οργανισμού σας.

Ειδικά διαμορφωμένη εορταστική προσφορά στην τιμή των 50,00 €

… είναι όμορφο και στις Γιορτές να προσφέρετε ένα δώρο στην υγεία & την ομορφιά σας!

Εφαρμογές – Θεραπείες σώματος Laser

α) Laser Alexandrite Αποτρίχωση

Πρόκειται για την πιο ασφαλή, ανώδυνη, άμεση μέθοδο αποτρίχωσης που προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Ειδικά διαμορφωμένη παροχή εορταστικής περιόδου, για την πρώτη συνεδρία και τις περιοχές σώματος:

-Mασχάλες 15,00 €
-Mπικίνι μπραζίλιαν 40,00 €
-Γάμπες 50,00 €
-Πλάτη 80,00

β) Laser Νd-Yag για Ευρυαγγείες

Η αποτελεσματική εφαρμογή με τη μέθοδο Laser που εξαφανίζει σαν “γόμα” τις επιφανειακές φλέβες από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Προσφέρεται έκπτωση 30% στις ευρυαγγείες ποδιών.

γ) Endola – Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Η συνδυαστική χρήση των τεχνολογιών των Ραδιοσυχνοτήτων με ρυθμικό Vaccum και του Low Light Laser δρουν ταυτόχρονα, προσφέροντάς σας, ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, χωρίς καθόλου πόνο ή μελανιές.

Εορταστική προσφορά, η πρώτη συνεδρία στην τιμή των 40,00 €

δ) Hi-Fu Θεραπεία Τοπικού Πάχους

Για την αντιμετώπιση εντοπισμένου λίπους προτείνεται και χρησιμοποιείται η τεχνολογία των εστιασμένων Υπερήχων, που προσφέρει γρήγορα και ευχάριστα, μείωση του τοπικού πάχους που ίσως δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε με δίαιτα ή άσκηση.

Εορταστική προσφορά, η πρώτη συνεδρία στην τιμή των 50,00 €

Θεραπείες Προσώπου

α) Μεσοθεραπεία με Νουκλεοτίδια

Η Μεσοθεραπεία, με βάση το DNA που προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση σε βάθος. Το πρωτόκολλο συνήθως απαιτεί τρεις θεραπείες ανά μήνα και μπορεί να συνδυαστεί με Μεσοθεραπείες Υαλουρονικού στην περίπτωση που οι ανάγκες ενυδάτωσης είναι αυξημένες.

Εορταστική προσφορά, η πρώτη συνεδρία στην τιμή των 70,00 €

β) ΑΝΤΙΟΧ Treatment

Η θεραπεία περιλαμβάνει καθαρισμό με exfolient και Peeling σε μορφή gel χωρίς να ερεθίζει ή να ξεφλουδίζει την επιδερμίδα και ολοκληρώνεται με μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία με την μέθοδο Electroporation.

Εορταστική προσφορά, η πρώτη συνεδρία στην τιμή των 70,00 €

γ) ΑΗΕΑD Treatment

Η ιδανική θεραπεία που προσφέρει λάμψη, λεύκανση και σύσφιξη στο πρόσωπό σας! Περιλαμβάνει Δερμοαπόξεση /Dermabration, Peeling με οξέα φρούτων και Fotomask τεχνολογίας Led.

Εορταστική προσφορά, η πρώτη συνεδρία, στην τιμή των 50,00 €

Designed and Developed by JIT
Top