Blog

Αναίμακτο Lifting με νήματα που κάνει θραύση

Η νέα τάση θέλει την γυναίκα να αποφεύγει τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Όλο και περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν τα μοναδικά αποτελέσματα του αναίμακτου Lifting.

Διαρκεί λίγη ώρα, χωρίς χειρουργικές τομές, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος ανάρρωσης και χωρίς να κοστίζει μια περιουσία.

 

Πρόκειται για τα νήματα ανόρθωσης Aptos!

 

Καινοτομία APTOS

Τα νήματα APTOS THREADS από τα αρχικά AntiPTOtic System (αντί πτώσης ), είναι από Πολυγαλακτικό και Πολυπροπυλένιο και έχουν στην διαδρομή τους ακίδες, με διαφορετική κατεύθυνση η κάθε μία σε σχέση με την προηγούμενη, πετυχαίνοντας έτσι, μια  πολύ πιο δυναμική έλξη. Είναι  πλήρως βιοαπορροφήσιμο νήμα , με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, για ένα Lifting  σε χρόνο ρεκόρ, στον χώρου του Ιατρείου. Με την μέθοδο αυτή έχουμε θαυμάσιο αποτέλεσμα , απόλυτα φυσικό, χωρίς τους κινδύνους αποτυχίας , παραμόρφωσης ή ουλών στο δέρμα από το χειρουργικό νυστέρι.

 

Τα Aptos που κυρίως χρησιμοποιούμε  στο ιατρείο είναι τα  Aptos Visage και Aptos Thread 2G. Όμως υπάρχουν και τα Needle 2G, τα Spring ή τα nano Spring.

1) APTOS VISAGE

Πρόκειται για νήματα που είναι τοποθετημένα μέσα σε κάνουλες, τα οποία φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs). Πριν την τοποθέτησή τους γίνεται ανάλυση του προσώπου και σχεδιασμός των σημείου όπου θα μπουν τα νήματα και της διαδρομής που θα ακολουθήσουν. Στην συνέχεια πάρα πολύ καλός καθαρισμός, αντισηψία , και τέλος τοπική αναισθησία στα σημεία τοποθέτησης των νημάτων . Ανάλογα με την περίπτωση θα τοποθετηθούν από 4-10 νήματα ανά περιοχή χαλάρωσης και όλα από ένα μοναδικό σημείο εισόδου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά,διορθώνοντας  έτσι μικροασυμμετρίες  που υπάρχουν στις δυο πλευρές του προσώπου.

Εφαρμόζονται κυρίως στα ζυγωματικά, αλλά η χρήση τους μπορεί να γίνει και στο μέτωπο ή στον λαιμό.

2) APTOS THREAD 2G

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεγάλο νήμα, το οποίο φέρει  σε όλο του το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs) και στις άκρες του είναι ενωμένο με δύο βελόνες. Η είσοδος των δύο βελόνων, δηλαδή η αρχή και το τέλος του νήματος,  γίνεται ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο εισόδου, δημιουργώντας έτσι μέσα στο δέρμα μια θηλιά που κρατάει σταθερά τα νήματα.  Η δύναμη των νημάτων αυτών, είναι πραγματικά  μοναδική!! Μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά και έτσι γίνεται ανόρθωση, με ταυτόχρονη διόρθωση ασυμμετριών του προσώπου. Φυσικά της τοποθέτησης προηγούνται , καθαρισμός , αντισηψία , σχεδιασμός και τοπική αναισθησία.

Τα νήματα APTOS THREAD 2G εφαρμόζονται κυρίως για να βελτιώσουμε την χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου , αλλά είναι εκπληκτική λύση για να εξαφανίσουμε προγούλι, ρυτίδες μαριονέτας και χαλάρωση στον λαιμό .

Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά την θεραπεία , αλλά ίσως χρειαστούν κάποιες μέρες για να στρώσουν ακόμη καλύτερα τα νήματα. Στους επόμενους τρεις μήνες το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο θεαματικό, λόγω των μηχανισμών ανάπλασης που ξεκινούν να λειτουργούν αμέσως μετά την τοποθέτηση των νημάτων. Η διάρκεια του αποτελέσματος  είναι γύρω στα 2-3 χρόνια.

Σημαντική σημείωση:

Το δέρμα με την πάροδο του χρόνου και λόγω των διαφορετικών επιδράσεων που έχει δεχτεί η κάθε περιοχή, είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται την χρήση παραπάνω από ένα είδος νήματος ή ένα είδος θεραπείας. Έτσι μπορεί για να διορθώσουμε το περίγραμμα , τα μήλα ή τον λαιμό να χρειαζόμαστε ανάλογα με το μέγεθος της χαλάρωσης τα Visage ή τα Thread 2G και Neadle 2G. Αν όμως επιβάλλεται να κάνουμε δυναμικές διορθώσεις , γύρω από το στόμα και τα φρύδια, τότε καλύτερα να χρησιμοποιηθούν νήματα τύπου ελατηρίου, τα οποία αυξομειώνουν το μήκος τους ανάλογα με τις κινήσεις του προσώπου, χωρίς να χάνουν την ανάρτησή τους όπως τα Spring και Nano spring. Τέλος, ίσως πρέπει στην περίπτωσή σας να συνδυαστούν τα νήματα με Υαλουρονικό, Botox  ή άλλες θεραπείες.

Σε κάθε περίπτωση, το είδος του νήματος και ο τρόπος τοποθέτησής του , εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και τους στόχους  της θεραπείας. Κάθε γυναίκα  είναι μοναδική, κι επομένως ότι έκανε η φίλη σας ή ίσως κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα της Show Biz, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αυτό που εσείς χρειάζεστε. Συζητήστε με τον δερματολόγο σας και εμπιστευτείτε τον να σας προτείνει ότι πιστεύει πως ταιριάζει στο πρόβλημά σας, αλλά και στο στιλ σας.

Designed and Developed by JIT
Top