Blog

LASER ΚΑΙ ΣΠΙΛΟΙ-ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

To LASER αποτρίχωσης, ειδικά με Αλεξανδρίτη, είναι ίσως η πιο συχνή γυναικεία αλλά και αντρική φροντίδα στις μέρες μας. Πρόκειται για μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο μόνιμης απαλλαγής από την τριχοφυΐα.

Το αποτέλεσμα φυσικά σχετίζεται με την ποιότητα του μηχανήματος, τις παραμέτρους και την ένταση που χρησιμοποιείται σε κάθε ιατρείο ή κέντρο αποτρίχωσης. Σχετίζεται επίσης από την σωστή και καθαρή σάρωση των περιοχών που εφαρμόζεται το Laser.

Η ασφάλεια σχετίζεται και με τα παραπάνω, αλλά και από το αν  έχει ληφθεί ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις το laser είναι αντένδειξη ή απαιτεί ειδική παραμετροποίηση.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στους σπίλους, δηλαδή τις ελιές που υπάρχουν στην περιοχή που εφαρμόζεται το Laser. 

Καθώς το Laser «διαβάζει», το χρώμα τις τρίχας , οι μελαχρωματικές ελιές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Για αυτό χρειάζεται να «σβηστούν» ώστε να προστατευθούν. Συνήθως χρησιμοποιούμε λευκό μολύβι για τις καλύψουμε και φυσικά αποφεύγουμε να περάσουμε απευθείας από πάνω τους. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να κάψουμε την ελιά και είναι κατανοητό ότι αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται.

Ενημερώστε τον γιατρό σας αν έχει γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν ώστε να παρακολουθεί δερματοσκοπικά την ελιά αυτή.

Επειδή σήμερα όλοι γνωρίζουν τα πάντα και δηλώνονται ειδικοί κι ας είναι άσχετοι με το αντικείμενο της  αποτρίχωσης, εμπιστευτείτε τον γιατρό σας για την απαλλαγή σας από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Σε καμία περίπτωση μην θεωρείτε πρωτεύον κριτήριο την τιμή μιας υπηρεσίας. Κρίνετε  με βάση την εμπειρία του γιατρού σας και την αξιοπιστία του μηχανήματος που χρησιμοποιεί.

Στην Arnaderm διαθέτουμε τρεις διαφορετικές τεχνολογίες αποτρίχωσης, που μας επιτρέπουν να κάνουμε αποτρίχωση όλο τον χρόνο και σε κάθε φωτότυπο δέρματος.  Δηλαδή και το Καλοκαίρι  σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα αλλά και σε σκουρόχρωμα δέρματα γενικά. Η αποτρίχωση γίνεται με την επίβλεψη της γιατρού και από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η παραμετροποίηση γίνεται από την ίδια την γιατρό, ανάλογα με την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας και το χρώμα του δέρματος. Έτσι εξασφαλίζουμε για εσάς ποιοτικές υπηρεσίες αποτρίχωσης.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

    Designed and Developed by JIT
    Top