Blog

Θεραπεία Nithya

Επανάσταση στην αντιγήρανση με την χρήση πρωτεΐνης υγρού Κολλαγόνου!

Το Nithya είναι υγρή πρωτεΐνη κολλαγόνου για χρήση στην αντιγήρανση του δέρματος του προσώπου και του σώματος. Το Κολλαγόνο περνώντας τα χρόνια μειώνεται η παραγωγή του κι έτσι οι ιστοί χάνουν την συνοχή τους και το δέρμα χαλαρώνει, παύει να είναι σφριγηλό και ελαστικό.

Με το Nithya γίνεται αναδόμηση του υποδερμικού συνδετικού ιστού μέσω διέγερσης κολλαγόνου και ινοβλαστών.

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία για το πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ και τις άκρες χείρες. Ιδανικό για το δέρμα που έχει αρχίσει να χαλαρώνει, να εμφανίζει λεπτή ρυτίδωση και μοιάζει θαμπό. Εξαιρετικό για την θεραπεία διόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου.

Είναι ενέσιμη θεραπεία σαν να γίνεται Μεσοθεραπεία. Με την Nithya όμως δεν γίνεται μόνο θεραπεία πρόληψης, αλλά και θεραπεία επανόρθωσης. Είναι σχετικά ανώδυνη, αν και η χρήση αναισθητικής κρέμας πριν την εφαρμογή κάνει την θεραπεία ακόμη πιο άνετη.

Η Nithya έχει πρωτόκολλο 3 θεραπειών ανά 15 μέρες. Επαναλαμβάνεται ξανά σε 8 μήνες.

Φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη ενέσιμη ή μη ενέσιμη θεραπεία, αλλά όχι την ίδια μέρα.

Το συγκεκριμένο ενέσιμο κολλαγόνο είναι δομημένο έτσι ώστε να είναι φιλικό για το δέρμα και τον οργανισμό γενικότερα. Δεν απαιτείται τεστ αλλεργίας. Μετά την εφαρμογή θα μπορούσε απλά να υπάρχει μια ελαφρά ερυθρότητα που δεν κρατά πολύ και ίσως κάποια εκχύμωση από την βελόνα μεσοθεραπείας που χρησιμοποιούμε.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

    Designed and Developed by JIT
    Top