Blog

Profhilo

Μια ανώδυνη, απίστευτα δυναμική θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης προσώπου και λαιμού, με αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα!

Δεν πρόκειται ούτε για Μεσοθεραπεία, αλλά ούτε και για Filler. Αποτελεί από μόνο του μία κατηγορία. Είναι μέθοδος Βιο-αναδιαμόρφωσης, πατέντα της IBSA. Η καινοτομία του αφορά την θερμική διαδικασία σταθεροποίησης του προϊόντος, που αποτελεί ένα σύμπλεγμα Υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους. Αυτή η διαδικασία εκτός από σταθεροποίηση του προϊόντος, το καθιστά άκρως διαχειρίσιμο,  και χωρίς καμιά φλεγμονώδη αντίδραση.

Προωθεί την πολυεπίπεδη δυναμική αναδιαμόρφωση, τονώνοντας την ελαστικότητα και στήριξη των ιστών, ενώ διατηρεί την βιωσιμότητα των κερατινοκυττάτων, των ινοβλαστών και των λιποκυττάρων. Έτσι βελτιώνει την όψη χαλάρωσης του δέρματος.

Είναι ενέσιμη μέθοδος, μόνο που στην περίπτωση του Profhilo, οι ενέσεις γίνονται σε συγκεκριμένα βιο-αισθητικά σημεία με την τεχνική BAP. Τα σημεία αυτά είναι πέντε για κάθε πλευρά του προσώπου και για τον λαιμό δέκα συνολικά. Η έγχυση γίνεται με την μορφή πομφών.

Γίνονται δύο συνεδρίες σε απόσταση ενός μήνα, και επανάληψη στο εξάμηνο.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και φαίνονται ήδη από τον πρώτο μήνα. Είναι ιδανική μέθοδος διόρθωσης και ταυτόχρονα πρόληψης γήρανσης του δέρματος.

Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και με κάθε τύπο δέρματος. Φυσικά όσο νωρίτερα ξεκινά κάποιος τις θεραπείες Profhilio, τόσο ποιο όμορφα θα μεγαλώνει.

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι το απίστευτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συμπληρωματικά, επειδή η έγχυση γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία και όχι παντού στο πρόσωπο και τον λαιμό, δεν είναι μια δυσάρεστη και επώδυνη θεραπεία. Επίσης, το υλικό του Profilio είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην δημιουργούνται παραμορφώσεις, φλεγμονώδης αντιδράσεις και δεν περιέχει BDDE ή άλλες χημικές ουσίες. Απόλυτα ασφαλές και φιλικό με την φυσιολογία του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας. Τέλος μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία χρειάζεται πρόσωπο ή ο λαιμός σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

    Designed and Developed by JIT
    Top