Blog

Απλά νήματα PDO

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδος μεσοθεραπείας. Εισάγονται στο δέρμα με ανώδυνη ατραυματική βελόνα και διορθώνουν την υφή του δέρματος με την παραγωγή κολλαγόνου και άλλων  αυξητικών παραγόντων

Πρόκειται για τα γνωστά απορροφήσιμα ράμματα που χρησιμοποιούνται για την συρραφή των χειρουργικών τραυμάτων. Κινητοποιούν όλους τις επουλωτικούς μηχανισμούς του οργανισμού και αυτό ακριβώς εκμεταλλευόμαστε στην αισθητική ιατρική, προκειμένου να παραχθεί κολλαγόνο και άλλες αναπλαστικές ουσίες στην περιοχή που θα μπουν τα νήματα.

Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε τα νήματα σαν μια εξελιγμένη μέθοδο Μεσοθεραπείας. Κινητοποιούν μηχανισμούς ανάπλασης και ταυτόχρονα , ανάλογα με την μέθοδο εισόδου στο δέρμα, μπορούν και να δράσουν διορθωτικά.  Εξαιρετικό το αποτέλεσμα στην περιοχή του λαιμού που εκτός από την μακροπρόθεσμη αναπλαστική δράση, έχουν και ένα άμεσο συσφικτικό αποτέλεσμα.

Η τοποθέτησή τους είναι απλή και ανώδυνη και επιτρέπει την άμεση επιστροφή της γυναίκας στις δραστηριότητές της.

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και μπορεί να είναι απλά ή σπειρωτά για ακόμη μεγαλύτερη ανάπλαση. Μπορούμε να τα τοποθετήσουμε σε σειρές ή να σχηματίσουμε πλέγματα μέσα στο δέρμα, ώστε να στηρίξουμε ιστούς που είναι πιο χαλαροί στο πρόσωπο, δίνοντας ένα ήπιο lifting effect . Φυσικά αυτό δεν είναι ο κύριος στόχος της τοποθέτησης αυτού του είδους των νημάτων , αλλά απλά ένα δευτερογενές όφελος.

Τα PDO-COG νήματα, έχουν κατά την διαδρομή τους έχουν μικροσκοπικές, σχεδόν αόρατες ακίδες, όλες προς μια κατεύθυνση. Με την τοποθέτησή τους επιτυγχάνουν ταυτόχρονα έλξη και ανάπλαση.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

    Designed and Developed by JIT
    Top