Blog

Δερμοαπόξεση-Dermabration με διαμάντια

Πρόκειται για το λεγόμενο μηχανικό Peeling. Γίνεται απόξεση της επιδερμίδας με κεφαλή διαμαντιών, σε διάφορα βάθη ανάλογα με τα προβλήματα του δέρματος.

Προηγείται καθαρισμός του δέρματος και στην συνέχεια γίνεται επιλογή της κεφαλής των διαμαντιών που θα χρησιμοποιηθούν, ανάλογα με το βάθος που θέλουμε να φτάσουμε. Με την κεφαλή περνάμε όλο το προσώπου με μικρές κυκλικές κινήσεις ή σε ευθείες, ανάλογα το πρόβλημα και την περιοχή που θα εφαρμόσουμε την θεραπεία. Η απόξεση γίνεται χωρίς να τραυματίζεται η επιδερμίδα, και μια ελαφρά αναρρόφηση τραβά τα νεκρά κύτταρα μέσα στο φίλτρο του μηχανήματος.

Μόνο η αίσθηση της αναρρόφησης υπάρχει, καθώς το μηχάνημα τραβά ελαφρά το δέρμα για να αναρροφήσει τα νεκρά κύτταρα προς το φίλτρο του μηχανήματος. Δεν έχει πόνο και δεν τραυματίζει την επιδερμίδα.

Είναι ιδανική μέθοδος για μια ανανέωση της επιδερμίδας, ειδικά μετά την καλοκαιρινή περίοδο που το δέρμα είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο από τον οξειδωτικό stress λόγω του ήλιου. Δίνει λάμψη και φρεσκάδα.

Σε επαναλαμβανόμενη βάση, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ευμεγέθεις πόρους, ουλές ακμής και δυσχρωμίες.

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα όταν συνδυάζεται με Peeling διότι η Δερμοαπόξεση  αφαιρεί την επιφανειακή στιβάδα των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας κι έτσι το Peeling  γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικό. Επίσης η Δερμοαπόξεση με διαμάντια, είναι πάρα πολύ καλή προετοιμασία του δέρματος για την μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία- No-Needle Messotherapy.

Είναι ασφαλής, ανώδυνη, μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλους τους τύπους δέρματος.

Επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, δεν αφήνει κοκκινίλες, μελανιές ή ουλές.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μονοθεραπεία, αλλά και συνδυαστικά με Peeling, με μη ενέσιμη μεσοθεραπεία-No-Needle Messotherapy, καθώς και με κάθε άλλη θεραπεία προσώπου.

Designed and Developed by JIT
Top